Anafartalar Ortaokulu

Vizyon: Sorumluluklarının fakında,geleceği yönlendiren mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Sevgi,saygı ve hoşgörü çevresinde çağdaş,yenilikçi,demokratik,girişimci,sorgulayan,analiz eden,çevre bilinci yerleşmiş,milli,insani ve ahlaki değerleri benimsemiş öngörüsü yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 1-Okullar arası Masa Tenisi Yıldız Kızlar İlçe 2.si 2-Okullar arası Masa Tenisi Küçük Kızlar İlçe 3.sü 3-Okullar arası Akıl Oyunları Katamino Dalında İlçe 1. ve İlçe 2.

Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrenci Servis Taşıma Hizmeti AZ-AL firması tarafından yapılmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Voleybol-Futbol-Basketbol-Masa Tenisi-Satranç Okul takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: -4006 Tübitak Bilim Fuarı -Zihinden İşlemler -Bilimsel Geziler
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -Bosna Hersek Lukovac Grad okulu ile Kardeş okul protokolümüz bulunmakta.Karşılıklı kültürel paylaşım sağlanmaktadır.

Telefon - 02122030506

WEB - https://sariyeranafartalarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Uskumruköy Mah.Arıköy Sitesi Gümüşsuyu cad.no.12 Sarıyer/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Arıköy Sitesi İçi. Uskumruköy/Sarıyer/İstanbul

Adres - Uskumruköy Mah.Arıköy Sitesi Gümüşsuyu cad.no.12 Sarıyer/İSTANBUL

Ulaşım -Sarıyer-Kısırkaya arasında ulaşım sağlayan 152 nolu İETT hattı. /Sarıyer- Kısırkaya arasında ulaşım sağlayan minibüs. /Rumeli Hisarıüstü-Boğaziçi Kampüsü arasında ulaşım sağlayan 59RK nolu İETT hattı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıyer Merkezine 13 km.